top of page
Achtergrond Mac.jpg
SACO-001-5_edited.jpg
SACO-013.jpg

Lets create some beautiful memories together

Hi! Mijn naam is Sanne,

25 jaar oud en woon samen met mijn vriend in het kleine dorpje Ewijk.

Mijn grootste passie is fotograferen. Dit is al zo vanaf dat ik klein ben. Samen met vriendinnen ging ik foto's maken op de self-timer en alle kleine bloemetjes in de buurt zette ik op de foto. 

Na mijn middelbare schooltijd heb ik een opleiding tot allround stylist afgerond. Ik ben graag bezig met de styling. Maar fotograferen vond ik toch nóg leuker!

Nadat ik een maand  in Scandinavië ben geweest met mijn beste vriendin, mijn camera en onze backpacks heb ik besloten om de studie tot vakfotograaf te volgen op de Nederlandse academie voor beeldcreatie in Rotterdam. Deze heb ik afgerond en ondertussen heb ik al veel mensen blij mogen maken met mijn fotografie, van bruiloften tot Newborn shoots.

 

 

Liefs Sanne 

Ik ben dol op muziek en ben daarom ook vaak op feestjes, concerten en festivals te vinden. Ik vier graag carnaval en ik laad helemaal op als ik tijd door breng met vrienden. Samen een biertje drinken in het weekend of met z'n alle los gaan op een feestje. 

Ik kan er ook erg van genieten om samen met mijn vriend en hondje Zoë de mooie plekjes in de natuur op te zoeken. We komen dan lekker tot rust en maken gave beelden met de drone of camera.

Verder ben ik echt een zoetekauw. Ik ben gek op karamel en chocolade, Oreo koekjes zijn m'n favoriet!  

  

sacoph-011.jpg
bottom of page